Voorbije activiteiten

’t Is weer voorbij die mooie zomer,

Of toch bijna, we hopen natuurlijk nog wel op mooi weer voor ons tuinfeest dat voor de deur staat. We hadden een heel warme mei-en junimaand en het was erg droog de voorbije maanden.
In het mannencafé lesten we daarom onze dorst met een frisse pint en er werd ook een kaartje gelegd en met de “pitjesbak” gespeeld.
Ook onze sneukeltocht kon alweer eens doorgaan zonder regen. We waren terug met velen, met dank aan de helpende handen van alle leerlingen, vrijwilligers en familieleden die mee begeleid hebben.
We haalden een nieuw bowlingspel boven water en ook dit had succes, net als onze petanque die bijna altijd zonder regen kon doorgaan buiten op de petanquebaan al dan niet vergezeld van een “pastiske”.
Ook in de tuin konden de planten en onze zonnebloemen wel wat water gebruiken, we hadden ook wat radijsjes en ajuintje in de bloembakken, dat werd proeven met heerlijke plattekaas er bij.
Een ijsje op het terras bracht ons verkoeling en gelukkig vonden we ook een schaduwplekje in de tuin om voor te lezen en leuke anekdotes te vertellen over vroeger.
Feesten deden we de voorbije maanden volop, drie jubileums, hierover lees je meer verder in de krant, en ook onze jaarlijkse barbecue mocht niet ontbreken. Er was meer dan genoeg voor iedereen, en ondanks de regenbui in de ochtend hebben we toch nog op het terras kunnen buiten zitten.
Tussendoor werd er ook nog ijverig gefietst en geoefend in de nieuwe “fitnessruimte” in de kiosk en kon je er ook nog een kijkje nemen naar de mooie foto’s van het de kerk van Lot.
Nu zijn we klaar voor een kleurrijke herfst en witte (?) winter….